smilwedding.nl, een populaire leverancier van trouwjurken en vrouwen speciale gelegenheid galajurken, heeft haar productcategorie bijgewerkt met een nieuwe collectie van 2014 strapless bruidsjurken. Op dit moment is de leverancier van de lancering van een grote promotie voor deze strapless bruidsjurken. Alle wereldwijde klanten kunnen nu genieten van een gereduceerde prijs, tot 70% korting.

Senior woordvoerder van het bedrijf voelt zich opgewonden om de strapless trouwjurk promotie "aankondigen Naar mijn mening, zal de speciale aanbieding wereldwijd dames honderden euro's besparen Zoals u weet, onze strapless bruidsjurken hebben grote markt de prestaties; .. Ze hebben sterk gestimuleerd onze bedrijfsgroei . Dit is de reden waarom ik heb vertrouwen in de nieuwe reeks. Houd er rekening mee dat de promotie zal duren tot 22 juni ", zegt hij.

Geschiedenis van het project

In dit gedeelte kun je het ontstaan van je project beschrijven en een reden opgeven waarom je het gecreëerd hebt, Het is handig om mijlpalen te vermelden en deelnemers in acht te nemen